Bilete av to kokker som jobber.
Foto: Svein Egil Økland
Bilete av logo

Etnir Duggurd - ein betre lunsj i Etne

Matshow og gourmetlunsj-konsept med lokale råvarer

Ryfylkekokken Frode Selvaag, årets kjøkkensjef i Noreg i 2016 kjem til til Etnir Duggurd for trylle fram lekre rettar av lokale og reine råvarer. 

Også i år er Line Njåstad frå Etne prosjektleiar for Etnir Duggurd. Ho er sjølv kokk og konditor og legg vekt på at dette er ein unik sjanse til å vise publikum dei fantastiske råvarene me får i regionen, og ikkje minst kva det er mogleg å trylle ut av dei.

Matbillettar til Etnir Duggurd kan du kjøpe ved inngangen til Mathallen.

Laurdag 11. august kl. 13 – 16 i Mathallen. 

Les meir
Område
D

A - Messehallen 

B - Landbruksområde 

C - Uteutstillarar 

D - Mathall/matområde, NYHEIT: Ny mathall. 

E - Uteutstillarar 

F - Uteutstillarar 

G - NYHEIT: Aktivitetspark - unik i Marknadsamanheng i Norge!

S - Old River Saloon

P1 - Bubil/campingvogn camp for utstillarar samt utstillarparkering

P2 - Parkering personbil utstillarar

i - Inngang til marknaden

US - Utstillarservice, innsjekk utstillarar A og B

MK - Marknadskontor, innsjekk utstillarar C, D, E, F og G