Etnir Duggurd - ein betre lunch i Etne - Gourmetmat frå øvste hylle til folkelege prisar! I 2023 er det dei profilerte Tv-kokkane Frode Aga og Lise Finckenhagen som står for meny og kokkelering saman med mange gode lokale medhjelparar. Etnir Duggurd er eit gorumetmåltid under Etnemarknaden der lokale råvarer og kokkekunnskap står i høgsete. Pris: Nok 390,- for eit hefte med 5 kupongar med valfrie rettar, el 100,- pr rett/kupong. Billett kjøpes ved inngongen til matteltet.
Årets meny er som følger:
- Ungarsk Gulasj med Storfe frå Støle i Etne
- Roastbeef av kortreist hjort, servert med remulade og sprøsteikt lauk
- Kje frå Øvstebø Gard i Etne, laga på Frode vis
- Einebærgrava fjellaure frå Tyssedal, servert med sennepssaus
- Berit`s Mandelpotetsuppe med lokal ramslauk
Dessert:
- Tjukkmelkspudding med eplekompott og puffa bokhvete
- Sjokoladekrem med bringebær frå Etne og knust marengs
- Jordbærcappuccino med ingefær og lime
Billettar:
* kontant eller kort ved inngang til mathallen. Ingen førhandsbestilling av billettar. Mat så lenge det rekker.
A - Messehall og Skakke
B - Utstillarområde
C - Landbruk
D - Mat og konsertområde
E - Eldhugpark
G - Bil og motor
I - Inngong
P1 - Parkering
P2 - Parkering/camping
Med forbehald om endringar.