Marknadskaféen er åpen - Middag og dessert ved Meat&Eat

Kokkelauget i Meat&Eat frå Tau står for middag og dessert i storsalen. Med deira har lange erfaring frå catering og restaurantbransjen, er me sikra god kvalitet på den heimelaga maten. Vel bekomme!

Meny og prisar for 2024:

På tallerken:

* Kjøttkaker med kokte poteter, brun saus, ertepuré, gulerøtter og tyttebær

Liten porsjon kr 185,-
Stor porsjon kr 225,-

* Dampa laks fra Bømlo med kokte poteter, agurksalat og  rømme,
Kr 240,-


Barnemeny:

* Nuggets med pommes frites, 89kr

Buffét inkl. dessertbord:
- Heilstekt svinenakke servert med surkål , blomkål, gulerøtter og fløtesaus
- Viltgryte av hjort og elg servert med heimelaga potetmos, salat og tyttebær
- Thaigryte med asiatiske smaker servert med ris.  
- Paella, Spansk sjømatrett.

Prisar pr person for buffet og dessertbord: Nok 325,-

Ønsker du å kjøpe kun dessertbord, er prisen 109,-